Etsi sivustolta


0 tuote(tta) - 0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä.
Etsi sivustolta

Rockin` Rollin` 5LP Boxset

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Katso lähemmin

Lisää kuvia

Genre50's Rockabilly / R'n'R


Tuotenumero 31073
Kuntokansi VG++: Kuin uusi
Kuntolevy VG++: Kuin uusi
Aluekoodi Ei
Formaatti Käytetty LP/12
Levy-yhtiö Bear Family
Vuosi 1981
Kesto Ei
Valmistusmaa Saksa

Haley Bill And His Comets: 
Rockin` Rollin` 5LP Boxset (Käytetty LP/12)


Kaikki parhaat!

Saatavuus: Loppu varastosta

60,00 €


A1 Rock Around The Clock  
A2 Thirteen Woman  
A3 Shake, Rattle And Roll  
A4 A.B.C. Boogie  
A5 Happy Baby  
A6 Dim, Dim, The Lights  
A7 Birth Of The Boogie  
A8 Mambo Rock  
A9 Two Hound Dogs  
A10 Razzle Dazzle  
B1 R - O - C - K  
B2 Rock-A-Beatin' Boogie  
B3 The Saints Rock 'N Roll  
B4 Burn That Candle  
B5 See You Later, Alligator  
B6 The Paper Boy  
B7 Goofin' Around  
B8 Rudy's Rock  
B9 Hide And Seek  
B10 Hey Then, There Now  
C1 Tonight's The Night  
C2 Hook, Line And Sinker  
C3 Blue Comet Blues  
C4 Calling All Comets  
C5 Choo Choo Ch' Boogie  
C6 A Rocking Little Tune  
C7 Hot Dog Buddy Buddy  
C8 Rockin' Through The Rye  
C9 Teenager's Mother  
C10 Rip It Up  
D1 Don't Knock The Rock  
D2 Forty Cups Of Coffee  
D3 Miss You  
D4 You Hit The Wrong Note Billy Goat  
D5 Rockin' Rollin' Rover  
D6 Please Don't Talk About Me When I'm Gone  
D7 You Can't Stop Me From Dreaming  
D8 I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter  
D9 Rock Lomond  
D10 Is It True What They Say About Dixie  
E1 Carolina In The Morning  
E2 The Dipsy Doodle  
E3 Ain't Misbehavin'  
E4 The Beak 'Speaks'  
E5 Moon Over Miami  
E6 One Sweet Letter From You  
E7 I'll Be With You In Appleblossom Time  
E8 Somebody Else Is Talking My Place  
E9 How Many  
E10 Move It On Over  
F1 Rock The Joint  
F2 Me Rock A Hula  
F3 Rockin' Rita  
F4 Jamaica D.J.  
F5 Piccadilly Rock  
F6 Pretty Alouette  
F7 Rockin' Rollin' Schnitzlebank  
F8 Rockin' Matilda  
F9 Vive La Rock 'N Roll  
F10 It's A Sin  
G1 Mary, Mary Lou  
G2 El Rocko  
G3 Come Rock With Me  
G4 Oriental Rock  
G5 Woodenshoe Rock  
G6 The Walkin' Beat  
G7 Skinny Minnie  
G8 Sway With Me  
G9 Lean Jean  
G10 Don't Nobody Move  
H1 Joey's Song  
H2 Chiquita Linda  
H3 Dinah  
H4 Ida, Sweet As Applecider  
H5 Whoa Mabel!  
H6 Marie  
H7 Eloise  
H8 Corrine, Corrina  
H9 B.B. Betty  
H10 Sweet Sue, Just You  
H11 Charmaine  
I1 Dragon Rock  
I2 A C Rock  
I3 The Catwalk  
I4 I Got A Woman  
I5 A Fool Such As I  
I6 By By Me  
I7 Where Did You Go Last Night  
I8 Caldonia  
I9 Shaky  
I10 Ohh! Look-A There, Ain't She Pretty  
J1 Summer Souvenir  
J2 Puerto Rican Peddler  
J3 Music, Music, Music  
J4 Skokiaan  
J5 Drowsky Waters  
J6 Two Shadows  
J7 Two Shadows  
J8 In A Little Spanish Town  
J9 Strictly Instrumental  
J10 Mack The Knife  
J11 The Green Door  
J12 Yeah! She's Evil