Etsi sivustolta


0 tuote(tta) - 0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä.
Etsi sivustolta

5 x EP

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Katso lähemmin

Lisää kuvia

GenreR&B * Doo-Wop

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvioimassa: 5 x EP

Koko Mojo EP set Part 2: 
5 x EP (7 single/EP)

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 50,00 €

Tarjous: 45,00 €

Arvostele tuote ensimmäisenä


Moore Rudy Ray: The Dynamic EP
A1. Step It Up And Go
A2. Ring-A-Ling
B1. Rally In The Valley
B2. Robbie Dobbie

Various: Rhythm & Blues Houseparty Vol 1 EP
A1. DAKOTA STATON with EDDIE WILCOX and His Orchestra - My Babe
A2. SCREAMIN` JAY HAWKINS - Take Me Back To My Boots And Saddle
B1. THE PEARLS - Your Cheating Heart
B2. THE STARRS - Ain`t Got No Home

McPhatter Clyde: A Whole Heap Of EP
A1. Just Give Me A Ring
A2. Little Bitty Pretty One
B1. Who's Worried Now
B2. Whole Heap Of Love

Cortez Dave "Baby": Rockin` With EP
A1. You Give Me Heebie Jeebies
A2. Honey Baby
B1. Eeny Meeny Minie Moe
B2. Movin`n`Groovin`

Wilson Jackie: The New Breed EP
A1. Do Lord
A2. I Know I'll Always Be In Love With You
B1. So Much
B2. The New Breed